Nedan hittar du mer information om de event du kan boka oss till

img

Fester

Vi jobbar på en mängd olika tillställningar, vilket självklart inkluderar festliga evenemang. Oavsett vilken typ av sammankomst du planerar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för att boka oss så att vi kan göra din fest både smidigare och roligare. Vi har erfarenhet av att skapa härliga upplevelser för studentfester, födelsedagsfiranden, dopceremonier och andra fester.

img

Bröllop

Dags för bröllop? Då finns det få saker som passar bättre än att boka vår foodtruck! Slipp rodda med flera olika cateringföretag och låt istället oss ta hand om maten. Genom att välja oss kan du försäkra dig om att ditt bröllop blir en framgång för alla inblandade så att ni kan lägga fullt fokus på att njuta av er speciella dag.

img

Företagsevent

Vi kan även dyka upp och sköta matlagningen på olika typer av företagsevenemang. Omfattningen kan givetvis variera, från en enkel företagslunch mitt i veckan till en AW eller den årliga firmafesten. Oavsett vilken typ av tillställning företaget planerar finns vi här för att förse dig och dina anställda och kunder med mat i världsklass!

img

Catering

Vi erbjuder även catering till alla typer av evenemang. Detta innebär att vi istället för att parkera vår foodtruck för att laga maten på plats vid din tillställning förbereder allt i förväg och levererar maten till dig. Självklart ser vi till att maten hålls varm och fräsch under hela leveransen!